Nyhed

JBL & Martin Garrix Music Academy er igen åbne for ansøgninger

I 2023 åbnede musikakademiet for første gang, og nu er det igen klar til at modtage ansøgninger

Så er der godt nyt nye kunstnere, der gerne vil have hjælp til at komme videre indenfor musikverdenen. JBL & Martin Garrix Music Academy, der blev lanceret tilbage i 2023, er nu igen klar til at styrke nye kunstnere ved at både velkommen til et eksklusivt tredages program på STMDP Studios i Amsterdam i november.

Tankerne er bag musikakademiet er at hjælpe talenter med viden, inspiration og støtte for bedre at lykkes i musikverdenen.

De giver 30 potentielle musikere, sangskrivere, sangere og producere muligheden for at lære af branchens eksperter og opbygge et netværk med andre kunstnere.


Ifølge en pressemeddelelse fra JBL vil musikakademiet give deltagende kunstnere indsigter i forskellige aspekter af musikindustrien for at forberede dem til succes. Der vil blandt andet være workshops ledet af, hvad JBL selv kalder førende personligheder inden for musikindustrien, blandt andet Martin Garrix, som har fokus på musikskabelse, branding og forretningsaspekter.

Samtidig fortæller JBL i pressemeddelelsen, at de støtter flere alumner fra årgang 2023 med muligheden for at præsentere deres musik og repræsentere JBL ved begivenheder og festivaler som Montreux Jazz Festival, JBL Snow Party og flere.

For at komme med skal kunstnere ansøge ved at indsende motivationsvideo og op til tre musiknumre, der bedst repræsenterer deres personlige lyd. Det er muligt at ansøge om optagelse på globalt plan indtil 30. april. Der er mere information at læse her.


LÆS OGSÅ: Sennheisers nye in-ear-headset kommer med mange nye teknologier

ANNONCE