Nyhed

Sennheisers nye in-ear-headset kommer med mange nye teknologier

Momentum True Wireless 4 lover blandt andet tabsfri-teknologi og ultra-lav latenstid

Det er ikke så ofte, Sennheiser sender et nyt in-ear-headset på gaden, men nu har de lanceret Momentum True Wireless 4, deres nyeste generation af helt trådløst in-ear-headset, og løfterne er både mange og store.

I en pressemeddelelse fortæller de blandt andet, at headsettet er en fusion af høj lydkvalitet, nyeste funktioner og personaliseret komfort.

Headsettet skulle blandt andet sætte brugeren i centrum og understøtter derfor den nyeste bluetooth-standrad, 5.4.


Headsettet er baseret på Qualcomm S5 Sounds Gen 2 platformen, og det understøtter aptX Lossless så vel som aptX Adaptive Audion, og Bluetooth LE Audion med LC3 samt Auracast er på vej i en kommende firmwareopdatering.

Sennheiser fortæller også, at der er kommet et forbedret antennedesign, der skulle give en bedre RF-følsomhed, hvilket igen skulle give et forbedret signal-til-støj-forhold.


Når det kommer til batterilevetiden, så skulle der være op til 7,5 timers lyttetid i headsettet alene, og når etuiet tælles med, så skulle der være op til 30 timers lyttetid.

Headsettet understøtter også hurtigopladning, og Sennheiser lover, at på bare 8 minutter kan Momentum True Wireless 4 levere op til 1 times yderligere lyttetid.

Der er mange nye teknologier indbygget i headsettet, blandt andet er der et 6-mikrofon-setup, der lover at gøre det lettere for headsettet at opfange stemmen ved telefonsamtaler og være bedre, når det kommer til adaptiv støjreduktion, ANC.


Endelig er der en adaptiv equalizer, der overvåger frekvenssammensætningen af den lyd, som bliver afspillet, så den løbende kan forbedre og tilpasse lyden.

LÆS OGSÅ: Nyt smartwatch lover ekstrem lang batterilevetid

ANNONCE