Nyhed

Nick Cave & The Bad Seeds annoncerer nyt album - hør første single her

Det er fem år siden det legendariske australske band sidst var albumaktuelle

Det er efterhånden fem år siden, der sidst var nyt fra Nick Cave & the Bad Seeds i form af dobbeltalbummet Ghosteen. Siden har han udgivet både en bog, et studie- samt et livealbum sammen med Warren Ellis og et minialbum i eget navn.

Nu er der så godt nyt til fanskaren: Den 20. august udkommer attende studiealbum fra bandet, som Cave selv har kaldt hovedstolen i sit produktive og alsidige virke som sangskriver, komponist, forfatter og senest også skulptør.

Albummet får titlen Wild God, og du kan høre titelnummeret under artiklen her.


"Jeg håber, albummet vil have samme effekt på lytteren, som det har haft på mig. Jeg bliver fejet med, når det kommer væltende ud af højtaleren. Det er en kompliceret plade, men også smittende på en dyb og nydelsesfuld måde," udtaler Cave i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Der er aldrig en masterplan, når vi laver et album. Det er snarere sådan, at albummene afspejler den emotionelle tilstand hos dem, som har skrevet og spiller musikken. Og når jeg lytter til det her, får jeg udtryk af, at vi er glade."

Nick Cave & The Bad Seeds optrådte sidst i Danmark i sommeren 2022, hvor de åbnede deres turné med en koncert i Aarhus. Siden har Cave besøgt Danmark i rollen som forfatter med en talk på Heartland Festival sidste sommer. 


REPORTAGE: Nick Cave gav pressemøde i København

ANNONCE