Nyhed

Se Lasse Dein overrække GAFFA-Prisen til Årets Danske Livenavn: ”Vi laver playback”

GAFFA-Prisen 2024 er løbet af stablen, og årets livenavn er fundet

GAFFA-Prisen-afstemningen er slut, og statuetterne er nu uddelt. Læserne skulle som sædvanlig selv vælge, hvem de synes har været årets navne, herunder Årets Danske Livenavn. Skulle det være Guldimund, Benjamin Hav, Hugorm & Frank Hvam, Luftens Helte eller Zar Paulo? I år skulle det endnu engang være musikeren Benjamin Hav, som flere gange har fået seksstjernede anmeldelser fra GAFFA.

Denne gang har entertaineren Lasse Dein har overrasket vinderne med priserne. Det var dog lidt svært at overraske Hav fysisk, da han for tiden holder ferie i Thailand. Derfor ser Benjamin Hav også lidt forvirret ud, da han accepterer et Facetimeopkald fra Lasse Dein.

”Nej, hvor sygt. Det er jo andet år i træk. At vinde den en gang, det er jo nemt nok. Det er lidt en downer, kunne man sige. Men at vinde den to år i streg,” siger Benjamin Hav, da han finder ud af, hvorfor han er blevet ringet op, og tilføjer med et smil på læben:


”Vi spiller jo faktisk ikke live rigtigt. Vi laver playback.”

Benjamin Hav indledte sin karriere i rapgruppen Benal, som i 2019 gik i opløsning. Efterfølgende begyndte Hav selv at lave musik, og han udgav i 2020 sit første soloalbum Spice Up Your Life, der allerede ugen efter blev fulgt af toeren Dit syge dyr, og i dag har han i alt udgivet tre album. Til sine koncerter har Benjamin Hav sit trofaste band Familien på i alt syv musikere med sig på scenen. 

Til sidst i opkaldet siger Benjamin Hav med et smil på læben: "Jeg er fuldstædig ligeglad." 


Se videoen her: 

 


 

 

BENJAMIN HAV-INTERVIEW: Et alvorligt legebarn på egne ben

 

 

ANNONCE