Nyhed

SE LASSE DEIN OVERRASKE ÅRETS NYE NAVN TIL GAFFA-PRISEN: "Det er sindssygt vildt"

GAFFA-prisen 2024 er over os, og årets nye danske navn er nu fundet

De tusindvis af stemmer til GAFFA-Prisen er blevet talt op, og vinderne er nu fundet. I forbindelse med uddelingen er vinderne blevet overrasket af Lasse Dein, som så efterfølgende har interviewet dem. Vinderen af årets nye navn er bandet Kalaset.

Kalaset består af fem unge mennesker, som mødte hinanden på Middelfart Gymnasium. I 2021 udgav gruppen deres første single ”Riv i mit hår”, som i skrivende stund har over en million streams på Spotify. Efter flere singleudgivelser udgav gruppen sidste år deres debutalbum Grib mig hvis jeg falder, som blev udgivet i to dele. Både del et og to fik af GAFFA en femstjernet anmeldelse.

”Sammenlagt med den første ep er Grib mig hvis jeg falder et imponerende debutalbum, hvor de iørefaldende sange nærmest er ved at falde over hinanden. I disse år hører vi meget om, hvor psykisk pressede mange unge er. Det lader ikke til at være tilfældet for Kalaset, der forhåbentlig kan muntre både jævnaldrende og ældre og yngre op og give dem lidt selvtillid med denne gennemmusikalske, sprængfarlige humørbombe,” lød det blandt andet i anmeldelsen.


Lasse Dein lister sig ind til et bandmøde og lægger ud med: ”Jeg skal bare lige høre, om det er årets nye navn der sidder her.” Med både blomster og GAFFA-prisen får de overrakt deres nye titel Årets nye danske navn. "Det er sindssygt vildt," lyder det fra Kalaset, da de får overrakt prisen. Se resten af videoen nedenfor. 

 


KALASET-INTERVIEW: At finde følelserne frem af tomme tanker

 

ANNONCE