Nyhed

Tidligere All Saint-pige får attitude

Melanie Blatt stener på ny single

Det tidligere All Saint-medlem, Melanie Blatt, har netop indspillet en – for en pige af hendes kaliber – noget kontroversiel single. Ikke alene priser sangen glæderne ved at være skæv af hash, Melanie Blatt var SELV dinglende skæv da hun indspillede den – ifølge hendes egen producer, K-Gee. Provoen K-Gee har for længst tilstået at han arbejder bedst – og gerne – med en ordentlig skævert i øret, og indrømmer altså nu, at kønne Melanie heller ikke havde noget mod den arbejdsmetode.

Det tjaldede nummer har den kærlige titel Lets Get Nice, og K-Gee siger om sangen følgende: ”Det bliver helt klart et kontroversielt nummer, Melanie var med i et pigeband, og har masser af unge fans – som nu får en sang om glæden ved at ryge græs – i stedet for det sædvanlige pop”. Melanie Blatt beskriver selv sangen således, til sitet Ananova: ”Det er et afslappet nummer, som altså handler om alt det sjove ved at ryge en lillebitte smule hash. Jeg synger om hvor svært det er at komme op om morgenen, om at glemme mobiltelefonen på biltaget og så bare køre, og om at glemme dørnøglerne og sådan noget … faktisk alle de små sjove ting som kan ske, når man har røget et par spliffs”.


I koret indgår følgende sætning: ” We just wanna get high / Not gonna stop smoking till the day we die”. Singlen er første udspil fra Blatts kommende debutalbum.


ANNONCE