Nyhed

KlimaForum09 holder gratis klezmerfest

De to danske klezmerbands Klezmofobia og Mames Babegenush sætter gang i danseskoene i DGI-Byen

Endnu et gratis arrangement løber af stablen i klimaets navn, når KlimaForum09 arrangerer en dobbeltkoncert med to af de største navne indenfor verdensmusikken lige nu. Det er de to roste klezmergrupper Klezmofobia og Mames Babegenush blæser taget af DGI-Byen i denne uge.

Klezmofobia fik med albummet "Tanz" en World Music Award for årets album i 2007 og blev også rost for den efterfølgende "Ganze Velt", som GAFFAs anmelder Ivan Rod gav fire stjerner og skrev:

"Og hvilken fest er der ikke, hvor bandet som helhed – og sangerinden i særdeleshed – sætter ud over stepperne? Fest er der! I et sådant omfang, at man i et svagt øjeblik let vil kunne henfalde til selv at udleve drømmen om sigøjnerlivet – det at opholde sig under åben himmel, danse vildt omkring et bål ved nattetide, helt ublufærdigt spille sej, flirte helt vildt med pigerne i deres svingende skørter."


Klezmofobia tropper op til festlighederne sammen med de lige så roste Mames Babegenush, der på det seneste har været på turné i Argentina og derudover blandt andet har spillet i Carnegie Hall i New York. Musikarrangør for KlimaForum09, Jesper Jensen, fortæller i en pressemeddelelse om den dobbelte klezmerkoncert:

"Vi er utrolig glade for, at det er lykkedes at samle Klezmofobia og Mames Bebagenush på den samme scene, samme aften. For alle der kender dem, vil det blive en fantastisk mulighed for at se dem igen, og for folk, der endnu ikke har været til en klezmerkoncert, er det en unik mulighed for at opleve de to bedste danske klezmerbands."

Man kan finde sin indre sigøjner frem den 18. december klokken 21 i Orange Hall i DGI-Byen, når Klezmofobia og Mames Babegenush spiller gratis op til dans.


ANNONCE