Nyhed

Er Lupe Fiasco blevet rocksanger?

Det rygtes nu, at den amerikanske rapper optræder under dæknavn som sanger i gruppen Japanese Cartoon

Chicago-rapperen Lupe Fiasco har indikeret, at han vil lægge rapkarrieren på hylden efter udgivelsen af albummet "LupE.N.D.", der forventes at udkomme til efteråret. Men lige nu florerer der en masse rygter, der udråber Lupe til sanger i bandet Japanese Cartoon under navnet Percival Fats.

På gruppens MySpace-side kan man høre tre sange inklusive en coverversion af The Prodigy-sangen "Invaders Must Die" sunget med, hvad der lyder som en temmelig falsk engelsk accent. Det har fået folk til at spekulere over, hvorvidt bandet er Lupe Fiascos nye projekt og eventuelt der, hvor han vil bruge sine kræfter fremover.

Folkene bag bandets side benægter dog, at Lupe Fiasco er frontmand og siger, at det er en person ved navn Percival Fats, der står for vokalerne. Men for at forvirre yderligere beskrives Lupe i et blogindlæg som en god ven af bandet, der har finanseret deres arbejde og produceret deres sange.


Der er ikke kommet en officiel melding fra rapperen selv, så indtil videre må man drage sine egne konklusioner ved at lytte til musikken.

ANNONCE