Nyhed

Danko Jones til Vega

Den canadiske hardrocktrio er tilbage i Danmark i oktober

Den canadiske hardrocktrio Danko Jones - alias sanger og guitarist Danko Jones, bassist John Calabrese og trommeslager Dan Cornelius - har allerede gæstet Danmark to gange i år, som en del af henholdsvis hardrockfestivalen Copenhell i juni og som opvarmning for Guns N' Roses i Aalborg få dage senere. Nu kommer de tilbage for at give en ganske "almindelig" koncert, nemlig i Lille Vega i København 15. oktober.

Danko Jones udgav i maj deres sjette studiealbum, "Below The Belt". Albummet er produceret af Matt DeMatteo, der også har arbejdet på Danko Jones' tidligere plader "We Sweat Blood" og "Sleep Is The Enemy". På de 11 numre vender Danko Jones tilbage til deres rødder, med en hårdere lyd end de senere album, men stadig med fokus på de gode melodier.

GAFFAs anmelder Erik Barkman var dog ikke helt oppe at ringe over "Below The Belt", som han kun tildelte tre stjerner og blandt andet skrev følgende om:


"Umiddelbart lyder macho-frontmanden som den samme gamle Danko, der blæste denne anmelder halvvejs bagover med hæsblæsende hard rock-album som "Sleep Is The Enemy" (2006) og især "We Sweat Blood" (2003). Men noget er anderledes. Det kunne bare være undertegnede, der er blevet lidt træt af canadierens Henry Rollins-som-pikrocker-sound. Det kunne også være Jones, der mangler noget af den fandenivoldske energi, som gjorde hans bedste album så gode."

Om der så stadig er krudt i Danko Jones live, det kan man jo så passende få svar på 15. oktober i Vega. Noget kunne dog tyde på det, da GAFFA Sverige netop har givet fire stjerner for Danko Jones' koncert på Peace & Love Festival i Borlänge i den forgangne weekend. Her skriver anmelderen Tomas Lundström, at det bestemt ikke gør noget, at Danko Jones har fået en lidt hårdere lyd.

Billetsalget til Vega-koncerten er i gang på GAFFA Live.


 

ANNONCE