Nyhed

Rester af Electric Light Orchestra kommer til Sønderborg

Medlemmer fra 1970'ernes symfoniske rockband dukker op til august i bandet The Orchestra.

Skulle man befinde sig i Sønderjylland den 22.august og have en forkærlighed for symfonisk rock og vild violin, kan man passende tage til Sønderborg og opleve den nyeste konstellation af Electric Light Orchestra, som bare kalder sig The Orchestra, spille deres hits fra 1970'erne. Violinen er i hænderne på Mik Kaminski, der har været med i ELO siden 1973. Han og Louis Clark er de eneste medlemmer af The Orchestra, der var med i den oprindelige gruppe.

Electric Light Orchestra blev dannet i 1971 og fik stor succes tre år senere med konceptalbummet "Eldorado, A Symphony", der titlen tro fik et symfoniorkester til at fortælle historien om en dagdrømmende sjæl. Gruppens popularitet toppede i slutningen af 70'erne, hvor de solgte millioner af plader og hittede både i USA og hjemlandet Storbrittanien - med violinen som kendetegn.

Bandet fortsatte i en ny konstellation som ELO Part II fra 1989 under ledelse af trommeslageren Bev Bevan. 11 år senere solgte Bevan rettighederne til Electric Light Orchestra-navnet og forlod gruppen, der siden har turneret som The Orchestra.


Koncerten med The Orchestra finder sted i Mølleparken i Sønderborg den 22.august, og billetter kan købes via GAFFA Live.
ANNONCE