Nyhed

The Black Angels vender tilbage

Den amerikanske kvintet vender til marts tilbage til Danmark for at give koncert i Amager Bio

The Black Angels gav i september to danske koncerter, hvor en af dem var en udsolgt koncert på Loppen i København. Nu vender bandet så tilbage til hovedstaden, men denne gang bliver det Amager Bio, der skal lægge scene til.

Bandet udgav kort inden de danske koncerter deres tredje udspil "Phosphene Dream", der i en femstjernet anmeldelse af GAFFAs Erik Barkman blev sammenlignet med både 13th Floor Elevators og The Doors og fik følgende ord med på vejen:

"Som psykedeliske garagerockere mangler texanerne ikke kolleger, men de udmærker sig med slidstærke melodier og en økonomisk tilgang til materialet. Kompositionerne strækkes aldrig længere, end idéerne rækker til, og derfor er Phosphene Dream også blottet for monotoni og tomgang. The Black Angels er sandsynligvis for tro mod deres psykedeliske retro-niche til at fange et bredt publikum, men inden for psych-rock-genren er de i særklasse".

Bandet fik også en fin anmeldelse efter deres koncert på Loppen, men her var særligt GAFFAs læsere utilfredse med lyden på det lille spillested, så man kan håbe, at bandets mørke og psykedeliske rock bedre kommer til sin ret i Amager Bio.

The Black Angels giver koncert i Amager Bio 1. marts, og forsalget til koncerten starter den fredag den 12. november via billetlugen.dk / 70 263 267 samt Fona-butikker landet over.


ANNONCE