Nyhed

Rolling Stones-trommeslager spiller med DR Big Bandet

Charlie Watts vil sammen med DR Big Bandet give en koncert i København den 23. oktober

Lørdag den 23. oktober giver Rolling Stones-trommeslageren Charlie Watts en koncert sammen med DR Big Bandet i Koncerthusets koncertsal i København.

Koncerten kommer ifølge DR til primært at byde på Charlie Watts' egen musik, som han har spillet gennem de seneste 25 år, hvor han har haft jazzen som sin store passion. Hans seneste soloalbum "Watts at Scott's" blev udgivet i 2004, og det blev indspillet af hans band Charlie Watts Tentet på den berømte jazzclub i London, Ronnie Scott's.

Med til indspilningerne var DR Big Bandets trompetist, Gerard Presencer, der blandt andet har skrevet nummeret "Faction" fra albummet, som er inspireret af Rolling Stones-nummeret "Satisfaction". Et nummer der blandt andre står på programmet til koncerten med DR Big Bandet lørdag 23. oktober, sammen med "Elvin's Song", der er Charlie Watts' hyldest til den legendariske jazz-trommeslager Elvin Jones. Desuden forlyder det i en pressemeddelelse, at der vil være et par godbidder for fans af hans "andet orkester". Med sig har Charlie Watts også sin faste bassist Dave Green, som han har arbejdet tæt sammen med i mange år.


Den 69-årige trommeslager Charlie Watts og DR Big Bandet giver koncert den 23. oktober i Koncertsalen, Koncerthuset i København. Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE