Nyhed

The Naked And Famous til Northside

Den newzealandske kvintet er næstsidste navn til programmet for den aarhusianske festival

Det unge newzealandske band The Naked And Famous spillede i marts måned en koncert på Loppen i København, og til sommer vender de tilbage til Danmark, denne gang for at spille i Aarhus på Northside Festival.

Gruppen har ligget nummer et på både single- og albumhitlisten i New Zealand og udvidede succesen i hjemlandet med europæisk succes efter at være blevet valgt af BBC til listen Sound Of 2011. Det er specielt singlen "Young Blood", der har fået folk til at falde bagover, og herhjemme har også P3 opdaget bandet og singlen.

Nummeret er hentet fra gruppens debutalbum "Passive Me, Aggressive You", der udkom tidligere på året og som kommer til at danne basis for gruppens kommende danske koncert.


Med tilføjelsen af The Naked And Famous er programmet for årets Northside Festival stort set på plads. Arrangørerne arbejder dog på at finde endnu et udenlandsk navn, der samtidig vil være det sidste til plakaten, der allerede indeholder navne som Band Of Horses, Interpol, Editors, White Lies, The Streets, Elbow og mange flere.

Alle navnene kan opleves i Ådalen ved Århus i dagene 11.-12. juni til Northside Festival, og billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE