Nyhed

Danner Beatles-sønner band?

James McCartney er åben for muligheden for ”The Beatles – The Next Generation”

Fire sønner af de berømte Beatles-medlemmer overvejer at danne et nyt band sammen. Ifølge et interview af BBC med Paul McCartneys søn, James (billedet), kunne en andengenerations Fab Four være undervejs: "The Beatles – The Next Generation".

Den 34-årige McCartney indrømmer, at han har snakket med Dhani Harrison og Sean Lennon om at skabe deres eget rockband. Ringo Starrs søn kunne dog bruge lidt mere overtalelse.

"Jeg tror ikke, at det er noget som Zak (Starkey red.) har lyst til at gøre", fortæller James McCartney til BBC. "Måske vil Jason (Starrs anden søn og trommeslager) have lyst til at gøre det. Jeg vil være med på den. Sean synes også at være interesseret, og Dhani lod til at være klar", fortsætter McCartney.


McCartney skrev på sin Facebook profil, at han prioriterer sit nye album og turné først: "Hey alle… Nå, det ser ud til at mit interview med BBC har tiltrukket en del opmærksomhed. Helt ærligt, så tænkte jeg bare højlydt om at spille med Beatles-familiens venner, intet mere. Mit band vil tage på turné i England og USA det meste af året, og vores shows går godt! Jeg er så taknemmelig… Masser af kærlighed til jer alle…!". 

De fire Beatles-sønner har alle fulgt i deres fædres musikalske fodspor, hvor James McCartney i 2010 for alvor tog hul på sin solokarriere og udgav debut-ep'en "Available Light" i 2010 efterfulgt af "Close At Hand" og "The Complete EP Collection" i 2011. Sean Lennon begyndte sin solokarriere i 1998 med debutalbummet "Into The Sun". Udover tre soloalbums har han arbejdet sammen med The Ghost Of A Saber Tooth Tiger, Albert Hammond jr., og medvirket i en række film. Dhani Harrison færdiggjorde faderens album "Brainwashed" sammen med Jeff Lynne, og står i dag i front for bandet thenewno2, som debuterede i 2008 med "You Are Here". Zak Starkey spiller trommer, som sin far, og har siden 1996 spillet sammen med The Who, samt turneret med Johnny Marr, Oasis og Paul Weller.

Selvom hver af Beatles-sønnerne har deres egne projekter, virker en forening ikke umulig, og som James McCartney fortæller BBC, så er man nødt til at vente og se.       


ANNONCE