Nyhed

Jul og juleønsker hitter på ugens hitlister

Kim Larsen, One Direction og Drengene fra Angora er populære på ugens hitlister, som ikke byder på meget nyt

Ved ugens udgang kaster GAFFA et blik på ugens officielle albumhitliste - og december er i denne sammenhæng ingen undtagelse. Der er ikke sket de store ændringer siden sidste uge med en enkelt nyhed på listen. Første- og andenpladsen er igen i denne uge dækket med to juleønsker til gamle og unge: Folketrubaduren Kim Larsens "Du Glade Verden" og drengebandet One Directions "Take Me Home". Mads Langer er kravlet to pladser op fra sidste uges femteplads og ligger nu på tredjepladsen med albummet "Behold Deluxe".

Mads Langer skubber den dobbelte GAFFA-Pris-vinder Nephew en plads længere ned ad listen fra en tredje- til en fjerdeplads med "Hjertestarter", mens den tredobbelte GAFFA-Pris-vinder Lukas Graham er faldet fra en fjerde- til en femteplads med sit selvbetitlede debutalbum. På sjettepladsen finder vi derimod Ann-Mette Elten med albummet "Adagio - 12 klassiske sange", som lå på sidste uges 15. plads.

Den eneste nyhed på listen er soundtracket til julekalenderen "Jul i Valhal", der sendes på TV2 i år, mens to album har genindtaget hitlisten. Det er Frank Oceans "Channel Orange" på 35.-pladsen og Hansi Hinterseer med "Im Siebten Himmel" på 39.-pladsen.


På trackhitlisten har Rihanna i denne uge afgivet tronen til Will.I.ams single "Scream & Shout", mens den populære "Diamonds"-single er rykket ned på andenpladsen. Rihanna må også vige fra førstepladsen på streaminghitlisten, hvor Lukas Grahams single "Better Than Yourself (Criminal Mind) Pt2" er tilbage som nummer 1.

Bit-album-hitlisten, der tæller downloads fra abonnementstjenester, har igen Kim Larsen på førstepladsen, mens bit-track-hitlisten har Drengene Fra Angoras otte år gamle julesang "Jul i Angora" som højeste placering.

Se hele ugens hitlister her.


ANNONCE