Nyhed

Fire nye navne til Skive

Nabiha, Raunchy, Ulige Numre og Freja Loeb gæster Skive Festival

Skive er nu klar med de første navne som skal optræde på deres Rolinu-scene. Rolinu er en mindre scene, som grænser op til festivalpladsen, hvor der primært bliver spillet upcomming og alternativ musik, som bliver repræsenteret gennem mange genrer.

Nabiha (billedet) er den dansk/afrikanske pige fra Vesterbro, som fik megen opmærksomhed med det tempofyldte nummer "Deep Sleep". Nummeret har siden 2009 solgt guld, og er siden blevet intro til TV3s madprogram "Til Middag Hos". Til årets MGP spillede hun den kendte single samt hendes nye nummer "Never Played The Bass", som sidste uge nåede 4. pladsen på den danske hitliste.

Thrash, industrial, metalcore og melodisk dødsmetalbandet Raunchy gæster også Skive, hvor de med sikkerhed vil fordrive skovens dyr med deres voldsomme lyd. Bandet er bedst kendt for numrene "Watch Out" og "Phantoms", som har hittet på flere af de europæiske hitlister. Skulle det blive for hårdt for ørerne, så kommer Ulige Numre og planter sprogblomster. Bandet har med sangen "København" opnået 30.000 hits på YouTube på en uge, og foruden det blev nummeret Ugens Uundgåelige på P3 i efteråret 2011. I weekenden vandt bandet deres første Steppeulv for Årets Sang.


Den unge københavnske sangerinde Freja Loeb lægger også vejen forbi Rolinu-scenen. Loeb er mest kendt for singlen "Never Stop Coming Back" fra 2011 og medvirker i øvrigt også på White Ponys debutalbum fra 2010. Loebs lyd er en blanding af elektronisk pop, keyboards og maskintrommer.    

Der skal med sikkerhed blive gang i den på Rolinu-scenen på Skive Festival.

Billetter til festivalen kan købes via GAFFA Live


ANNONCE