Nyhed

Dirty Projectors til Danmark

Det eksperimenterende Brooklyn-band gæster Aarhus og København i oktober

Det eksperimenterende Brooklyn-band Dirty Projectors udsender den 9. juli deres sjette studiealbum, som får titlen "Swing Lo Magellan". Albummet bliver fulgt op af en turné, der bringer bandet til VoxHall i Aarhus torsdag den 25. oktober og Store Vega i København onsdag den 31. oktober.

Det nye album er efterfølgeren til 2009's "Bitte Orca", der fik glimrende anmeldelser og blandt andet blev kåret til årets næstbedste internationale album af GAFFA. Året efter udgav Dirty Projectors den ligeledes roste ep "Mount Wittenberg Orca" i samarbejde med Björk.

Dirty Projectors har især markeret sig med deres blanding af alternativ rock og elementer af soul og r&b tilsat skæve taktarter og overraskende breaks, med sanger Dave Longstreths ekspressive vokal i front og smukke korvokaler fra sangerinderne Amber Coffman og Angel Deradoorian.

Dirty Projectors besøgte sidst Danmark i 2010, hvor de spillede på Roskilde Festival. Her uddelte GAFFAs Peter Ramsdal fire stjerner og skrev blandt andet: "Anført af Dave Longstreth klædt i sort med sin hvide guitar åbnede bandet med "I Will Truck" før de serverede den fabelagtige "No Intention", der er båret af gruppens varemærke, nemlig fantastiske guitarfigurer samt samspillet mellem Longstreths vokal og de engleagtige vokalharmonier mellem sangerinderne Amber Coffman og Angel Deradoorian."


Billetsalget begynder fredag den 1. juni klokken 10 via GAFFA Live.

ANNONCE