Nyhed

Flere kendte navne til Danish DeeJay Awards

Også Michael Rune og Darwich samt Morten Hampenberg og Alexander Brown gæster DeeJay Awards

Det er i år den 12. gang, Danish DeeJay Awards bliver afholdt. Showet er en hyldest til de kunstnere, der i det forgangne år har gjort sig bemærket på den danske dance- og dj-scene. I år får showet blandt andet besøg af Michael Rune og Darwich der for nylig har remixet Pitbulls hit "International Love" og som har ligget højt på den danske single chart. 

Også Morten Hampenberg og Alexander Brown lægger vejen forbi. De er aktuelle med en ny udgave af "Skub Til Taget", som til lejligheden har fået den engelske titel "Raise the Roof". På nummeret medvirker Fatman Scoop, Nabiha og Pitbull. Også de to unge herrer fra Puls lægger vejen forbi, og det kan jo være at de giver en udgave af deres nummer "Dope" hvor den Hollywood-bosatte Ole Henriksen i videoen både danser og gentager sin signatursætning "I love it". 

Også den franske producer Martin Solveig giver et nummer. Martin Solveig har for nylig fået en del opmærksomhed oven på sit samarbejde med Madonna om hendes nye album "MDNA". Solveig har både skrevet numre til og produceret for superstjernen.


Danish DeeJay Awards bliver afholdt den 8. april i Ballerup Super Arena. 

Hør Puls med nummeret "Dope":

 


ANNONCE