Nyhed

Battle of Scandinavia: Og vinderen er...

Den skandinaviske finale i Rocksmith-spillet mellem The Broken Beats, The Airborne Highfives og Sparzanza er nu afgjort

De sidste fem uger har tre skandinaviske bands – danske The Broken Beats, norske The Airborne Highfives og svenske Sparzanza – dystet i spillet Rocksmith under titlen Battle of Scandinavia. Rocksmith er et videospil, hvor både begyndere og øvede kan lære – eller blive bedre til – at spille guitar eller bas, og man spiller på en rigtig guitar eller bas, modsat i et spil som Guitar Hero.

De tre gruppers forskellige medlemmer – guitarister eller bassister eller ej – har spillet sange af Alice In Chains, System of A Down, Muse, The Rolling Stones og igen Alice In Chains – sange, som er blevet valgt af GAFFAs læsere i hele Skandinavien.

Nu er vinderen kåret, og det gik ikke så godt, hørt med danske ører. Vinderen var nemlig norske The Airborne Highfives, efterfulgt af svenske Sparzanza og danske The Broken Beats på sidstepladsen, med mindre end en fjerdedel af The Airborne Highfives' stemmer. Den samlede score er som følger:


1. The Airborne Highfives (Norge): 4.783.670
2. Sparzanza (Sverige): 2.211.744
3. The Broken Beats (Denmark): 958.510

Læs meget mere om hele konkurrencen og se masser af videoer fra de forskellige gennemspilninger af sangene på gaffa.dk/rocksmith.

Du kan læse en længere test af spillet her.


Se videoer med de tre finale-sange:

The Broken Beats:


Sparzanza:

The Airborne Highfives:

ANNONCE