Nyhed

Australske Parkway Drive og tre andre metalnavne til Vega

Vans Off The Wall Music Night byder på fire heavy metal- og hardcore-bands

Det australske metalcore-band Parkway Drive spillede i sidste måned på festivalen Copenhell, og den 11. november kommer bandet så tilbage til Danmark, når de sammen med tre andre metalbands gæster Store Vega på koncertturnéen Vans Off The Wall Music Night. Bandet blev dannet i 2003 og udgav senest albummet "Atlas" i 2012, hvor nummeret "Dark Days" er at finde. 

Parkway Drive ligner umiddelbart nogle pæne, smilende fyre fra Byron Bay, og Copenhell kaldte dem da også "heavy metals svar på The Beach Boys". Koncerten fik iøvrigt fem stjerner af GAFFAs anmelder Morten Thornvig, der blandt andet skrev:

"Med en smittende energi, som næsten virkede umenneskelig piskede bandet af sted i et så faretruende tempo, at det var lige før, selv de mest dedikerede foran hegnet til tider var et par tæv på stortrommen fra et akut hjertestop."


Parkway Drive får følgeskab af det seks mand store band We Came As Romans, der er andet hovednavn på turnéen. Det amerikanske band udgiver deres tredje album, "Tracking Back Roots", den 26. juli, så der skulle være mulighed for at høre de nye numre i Vega. We Came As Romans stammer fra Detroit og har en mere melodisk, typisk amerikansk hardcore-lyd med forsanger Dave Stephens' vokal, der både indeholder skrig og mere ren sang, i centrum. 

Siden bandet blev dannet for otte år siden er de især blevet kendt for deres omfattende turnéer. Alene sidste år var de på verdensturné i både Europa, Australien, Japan, Rusland, USA og Sydamerika. Nu bliver det Danmarks tur.

Næste navn på plakaten er Memphis May Fire, og trods navnet er bandet ikke fra Memphis, men derimod fra Dallas, Texas. Bandet er inspireret af både post-hardcore og amerikanske sydstats-rocktraditioner. Her skaber kvintetten en blanding af aggression og elegance, som har vundet hardrock-fans' hjerter på de to plader "The Hollow" og "Challenger".

Fjerde og sidste band til Vans Off The Wall Music Night er det unge Ohio-band Like Moths To Flames, der kun har eksisteret i tre år. I løbet af deres korte levetid har de overbevist heavy metal-undergrunden i hjemlandet med deres friske tag på genren. Med denne turné kommer bandet til Europa for første gang.


Billetter til arrangementet kan købes via Billetnet.dk

ANNONCE