Nyhed

Raunchy får ny forsanger

Det danske metalband er mistet deres leadvokalist, men straks fået en ny

Det danske metalband Raunchy, der spiller noget så særegent som melodisk dødsmetal, har fået ny forsanger. Det har gruppen netop postet på deres Facebook-fanpage.

Nu eks-forsanger Kasper Thomsen har valgt at forlade bandet, dog uden det store drama til følge. På bandets hjemmeside har han skrevet en udtalelse, hvor han blandt andet forklarer, at det er hans helt egen beslutning, og at der er "no hard feelings":

"At spille med mine brødre i næsten ni år har været intet mindre end helt utroligt. Vi har udgivet fremragende plader, vi har turneret i det meste af verden, spillet på nogle af de største festivaler, og jeg føler mig priviligeret over at have været en del af det hele. Men alle gode eventyr har en slutning, og jeg føler nu, det er på tide, at jeg træder ned fra scenen, sammen med alle mine gode minder." 


Fans skal dog ikke frygte længe. Bandet har nemlig allerede annonceret deres kommende forsanger, som skal erstatte Kasper. Det bliver tidligere forsanger i The Haarp Machine, Mike Semesky. Han har allerede indspillet vokal på demoerne til bandets kommende album, og resten af Raunchy-drengene er yderst tilfredse. I øjeblikket arbejder de stadig på sangene til det nye album, og de regner med at gå i studiet senere på året.  

ANNONCE