Nyhed

Spot Festivals færdige program vokser stadig

Den aarhusianske branche-festival tilføjer stadig nye navne

Til trods for, at det færdige program til årets Spot Festival blev meldt færdigt i sidste uge, kommer der stadig nye kunstnere til programmet. I dag er der således blevet føjet seks nye navne til: The Broken Beats (billedet), Franklin Zoo, Caved Crow, Charlotte Haesen (LX), Tubelight (BE) og Future's Dust (NL).

Sidste år udsendte The Broken Beats "All Those Beginnings" til en fem stjernet anmeldelse i GAFFA. Michael José Gonzalez skrev: "Det kan godt ske, at musikken kommer ud af et knust hjerte (i hvert fald ifølge bandet selv), men melankolien er sjældent opløftende i Broken Beats' univers." 

Københavnske Franklin Zoo spiller hårdtrockende postgrunge i anerne af koryfæer som Soundgarden og har over de sidste år opbygget et solidt live-ry. Det er også amerikanske lyde, der er i centrum for aalborgensiske Caved Crow, som spiller melankolsk americana/pop. De tre udenlandske bands kommer gennem det nordeuropæiske talentudvekslings-samarbejde EXCITE. 


Udenlandske music directors- og supervisors finder også deres vej til seminarer på Spot Festival. Tidligere er Mary Ramos, som arbejder på Quentin Tarantinos-film blevet annonceret, og hun får nu følgeskab Nora Felder, som blandt andet står for at finde musikken til den amerikanske tv-serie "Californication". Hvis du vil vide, hvem der står bag "Hank Moodys" pladesamling, er det hende, du skal opsøge.

Der er en helt unik koncertoplevelse i vente, når Lydmor & Bon Homme, den prisvindende film- og animationsinstruktør Jeanette Nørgaard og designerduoen Troels og Iben Lindebjerg invitererer indenfor i et farvestrålende visuelt univers under de to musikeres koncert på Voxhall fredag 2. maj.

Spot Festival afholdes i Aarhus 1. til 4. maj, og billetter kan findes via GAFFA Live.


ANNONCE