Nyhed

Nordic Noise Festival offentliggør nye navne

Den københavnske rockfestival er parat med fire nye kunstnere

Nordic Noise Festival, som vender tilbage efter sidste års debut, er nu klar med fire navne mere til to-dags festivalen i Pumpehuset. Kellermensch, The Broken Beats, Black Book Lodge og Kill The Rooster er blevet tilføjet årets plakat og skal alle sammen spille på første dagen af festivalen, der i år løber af stablen den 23. og 24. maj

Kellermensch debuterede tilbage i 2009 med det selvbetitlede album, der satte gang i en masse spillejobs landet over, og som efterhånden har etableret dem som et stærkt og energisk liveband, der er værd at holde øje med. Det forlyder, at kælderbandet er ved at være klar med en opfølger, og at der under årets Nordic Noise Festival vil være mulighed for at høre det nye materiale. 

The Broken Beats skal sammen med Kellermensch sørge for rockfesten til maj, og kommer højst sandsynligt til at spille en del sange fra sidste års "All Those Beginnings". Et udspil, som GAFFAs anmelder Michael Jose Gonzalez satte stor pris på: "For det er som om, bandet med en brusende bølge af tangenter, strygere og store, brede akustiske guitarflader med lige dele list og magt forsøger at skylle lytteren med sig ind i sangene – og det lykkes."


The Black Book Lodge har endnu ikke udgivet noget, men udkommer snart med debutten "Túndra" der placerer Københavner-gruppen i stoner-rock-genren. Den sidste tilføjelse skal, med Kill The Roosters, sætte gang i stener-punk-festen, hvor bandet byder på sange fra deres kommende debutalbum. 

Nordic Noise Festival offentliggjorde i starten af det nye år Fate, Electric Guitars, Freak Kitchen og Denner's Trickbag og er har nu i alt otte navne på plakaten, som vil blive udvidet løbende. Billetter til årets arrangement koster 200 kroner per dag eller 400 for partoutbillet - de hurtige kan dog nå at sikre sig billet til hele festivalen for 300 kroner frem til 31/1 her.

 


 

ANNONCE