Nyhed

Phosphorescent giver koncert i Vega

Den amerikanske singer-songwriter tager sin Muchacho med til Danmark

Når Phosphorescent vender tilbage til Enghavevej den 10. juli, er det er tredje gang, at Matthew Houck aka. Phosphorescent giver koncert i Vega, som han sidst besøgte i 2013. Det bliver med musik fra det seneste album "Muchacho", der fik fem stjerner fra GAFFAs anmelder Pelle Sonne Lohmann og ordene: "De stærke stunder står i kø på Muchacho, der selv i de mest tyste passager lever og ånder på mest vitale vis".

I oktober udsendte Phosphorescent en deluxe-udgave af albummet med koncertoptagelser fra St. Pancras Old Church i London, hvor Houck i februar 2013 spillede et pre-release show for et begrænset publikum. Sættet, der blev fremført udelukkende af Matthew Houck på guitar og Jo Schorrnikow på klaver, indeholder sange som "Song for Zula", " Pride's "Wolves" og et cover af Waylon Jennings' "Storms Never Last". Alle sange fra deluxeudgaven af "Muchacho".

Phosphorescent har en forkærlighed for den ærkeamerikanske musiktradition, og det kan man høre på coveralbummet To Willie, som er en hyldest til Houcks idol, countrysangeren Willie Nelson. Her har Houck samlet 11 af sine Willie Nelson favoritnumre, som han fortolker på sin måde.


Find billetter her:

10. juli, Phosphorescent, Lille Vega kl. 21.00

ANNONCE