Nyhed

Phosphorescent kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den amerikanske singer-songwriter Matthew Houck, som er manden bag Phosphorescent, lægger vejen forbi København til oktober. 

Til efteråret vil Phosphorescent drage på en Europaturné, som får ham til Store Vega den 17. oktober. Phosphorescent debuterede i 2003 med albummet A Hundred Times Or More. Han er flere gange blevet sammenlignet med store navne som Bob Dylan, Bonnie "Prince" Billy og Willie Nelson. Sidstnævnte er Houcks helt store forbillede. Stå stort et forbillede, at Houck valgte at dedikere et helt album til countrysangeren – albummet To Willie, som består af fortolkninger af Nelsons sange. 

LÆS OGSÅ: Phosphorescent: To Willie

Det seneste studiealbum Muchaco blev udgivet i 2013, et udspil, som GAFFA kvitterede for med hele fem ud af seks stjerner og skrev følgende om: "Han har med sit sjette album, Muchacho, begået sit måske smukkeste værk til dato. Den forunderlige sanger/sangskriver, der alle dage har spundet sin musik om klassiske amerikanske folk- og country-dyder, synger hér bedre end nogensinde."

LÆS OGSÅ: Phosphorescent: Muchacho

Flere rygter antyder, at Phosphorescent arbejder på et nyt album, som vil udkomme i slutningen af 2018. Der vil altså den 17. oktober i Vega være en god chance for at høre nye sange fra Phosphorescent.

Varm op til koncerten med ét af Phosphorescents største hits "Song for Zula", som stammer fra albummet MuchacoBilletsalget til koncerten i Store Vega starter fredag den 29. juni kl.10 

ANNONCE