Nyhed

Spot Festival smider flere navne på plakaten

Naked featuring Steen Jørgensen og Who Killed Bambi er blandt de nye kunstnere

I sidste uge troede vi, at Spot Festival havde sluppet de sidste navne til dette års festival - men nu viser endnu nogle nye acts sig på plakaten. Denne gang er der tale om Naked og Who Killed Bambi, som begge får besøg af forskellige danske kunstnere på scenen. 

Naked feat. Steen Jørgensen, Kill J, Aura Dione og Lord Siva

Bag kunstnernavnet Naked finder man – i denne sammenhæng – den svenske pianist Gustaf Lundgren, som denne gang samarbejder med fire kunstnere på scenen: Rockikonet Steen Jørgensen, elektro-popperen Kill J, sangeren og sangskriveren Aura Dione samt hiphop-talentet Lord Siva. Alle går de planken ud, da de kun har pianoet og deres egne sange at støtte sig til. 


Who Killed Bambi + feat. Pernille Rosendahl, Kristian Finne, Hannah Schneider og Soffie Viemose

Who Killed Bambi er intet mindre end et strygerkollektiv, der siden 2009 har markeret sig på den danske musikscene. I år går de på scenen på Spot Festival som "Who Killed Bambi +", som er navnet på deres aktuelle pladeprojekt, hvor en række kendte solisters sange fremføres i nye arrangementer, skrevet og spillet af Who Killed Bambi. De udvalgte solister er denne gang sangerinde Pernille Rosendahl (Swan Lee, The Storm), sanger og sangskriver i Chorus Grant, Kristian Finne, sangerinden Hannah Schneider samt Lowlys/Nanomes Soffie Viemose. 

Du kan finde billetter til Spot Festival 2015 via GAFFA Live.


 

 

ANNONCE