Nyhed

Se traileren til stjernespækket rock'n'roll-film

Den ultimative rockfilm Gutterdämmerung med blandt andre danske Volbeat har nu fået trailer

I august kom det frem, at den svensk-belgiske instruktør og visuelle kunstner Björn Tagemose ville samle nogle af rockhistoriens største aktører i en legendarisk film om rock'n'roll med titlen "Gutterdämmerung". Nu er traileren til filmen klar, og du kan se den herunder. 

Filmen skulle blandt andet have vores danske Volbeat-drenge på rollelisten sammen med Mark Lanegan, Grace Jones, Iggy Pop, Lemmy (Motörhead), Henry Rollins, Tom Araya (Slayer) og Jesse Hughes (Eagles of Death Metal). 

Filmen bliver reklameret for som "The loudest silent movie on Earth" og er i skabt dogmestil. Den vil blive vist i 2016 på en omfattende verdensturné akkompagneret af fortællere og liveband. 


Titlen "Gutterdämmerung" er et ordspil på Wagner-operaen "Götterdämmerung", på dansk kendt som "Ragnarok", selvom det direkte oversat betyder "Gudernes tusmørke".

Filmens historie går ud på, at Gud har reddet verdenen fra synd ved at tage djævlens onde guitar. Verden er derefter blevet puritansk, hvor der ikke er plads til sex, stoffer eller rock 'n' roll. Oppe fra himlen ser punk-englen Vicious (spillet af Iggy Pop) ned på jorden og synes, det ser noget kedeligt ud. Vicious sender derfor djævlens onde guitar ned på jorden igen.

En ond puritansk præst vil have guitaren tilintetgjort og får derfor en indfødt pige til at finde den. På hendes vej møder hun jordens mest modbydelige rock 'n' roll. Drengene fra Volbeat spiller krigere i det store slag, hvor de skyder med flammekasterguitarer (som vist på billedet). 

ANNONCE