Nyhed

Bryan Rice fejrer jubilæum med onlinekoncert og ny single

10 år på musikscenen for Bryan Rice fejres for fans og følgere

Mandag den 5. oktober har danske Bryan Rice 10 års jubilæum på den danske musikscene. Det var for ti år siden, at han hittede med sangen "No Promises", som mange danskere efterhånden har sunget med på.

Om mærkedagen siger pop-sangeren selv: "Jeg har tænkt meget over, hvordan man fejrer sådan et jubilæum. Jeg har i år udgivet min jubilæumsplade, "Hear Me As I Am" og touret landet rundt med mit band og spillet både gamle og nye sange. På selve dagen har jeg arrangeret en onlinekoncert for at fejre mit jubilæum med mine fans verden over, og så sender jeg samtidig en ny single på gaden", fortæller Bryan og fortsætter:

"Parachute" er en helt speciel sang for mig, fordi den markerer et vigtigt kapitel i mit liv og karriere. Det var for eksempel på grund af den sang, at jeg mødte Christoffer Stjerne, som jeg har skrevet og produceret hele "Hear Me As I Am" med, og som jeg spiller alle mine livekoncerter med. Han har helt klart tilføjet et nyt aspekt til min lyd, og det kan man om noget høre på "Parachute", som i mine ører repræsenterer både den gamle og den nye Rice".


Det er ikke kun Rice selv, som foretrækker "Parachute" som jubilæumssingle. På Facebook har hans fans og følgere stemt på netop denne sang.

Onlinekoncerten kan ses via StageIt, hvor også billetten kan købes.

Hør den nye single "Parachute" her:

ANNONCE