Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Spot Festival raser i Aarhus, og der er virkelig lagt op til fester af en anden verden, når vækstlaget og branchefolket træder indenfor i Musikhusets Have – men der sker naturligvis også ting og sager i København

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

SPOT skydes i gang på Radar


Der er denne weekend gang i Aarhus, når SPOT Festival endnu en gang åbner portene til et overflødighedshorn af musik. Branchefolket samles omkring morgendagens store håb, og på Radar skydes branchefesten i gang med det nystartede agentur Silvertip Agency og pladeselskabet No3. Der serveres kolde pilsnere og pøller fra grill, og lydbilledet bliver lagt af hypemaskinerne fra CHINAH, Virgin Suicide og Code Walk. Når de tre live-acts har forladt scenen, tropper FAE op med et dj-sæt særlig inspireret af aftenens omdrejningspunkter.

Hvad: Silvertip Agency & No3s Fantastic SPOT BBQ

Hvor: Radar, Skovgaardsgade 3, Aarhus C


Hvornår: 28. april fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event


 

DDJA rykker til Aarhus

Klubscenens officielle awardshow er i år rykket vestpå, og ind i lokalerne på Train. Der er inviteret fornemme gæster fra de elektroniske lydsystemer, og foruden et hav af norminerede vil blandt andre Pharfar, TooManyLeftHands og Hampenberg & Yepha være blandt aftenens optrædener.

Hvad: Danish DeeJay Awards 2016

Hvor: Train, Toldbodgade 6, Aarhus C

Hvornår: 28. april fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

SPOT fester efter på Regnbuen

Spillestederne og natklubberne i SPOT-landet omkring Musikhuset og Godsbanen forstår alle at stable nogle solide fester på benene. På Double Rainbow festes der nonstop fra fredag eftermiddag til søndag morgen, hvor et skarp udvalg af elektroniske lydsmede kaster med basrytmer, blandt andre Roussakis og Unkwon & Pernille. Lørdag byder dog på musik af en særlig kaliber, når Farveblind og LISS fyrer op for den sprøde lyd.

Hvad: SPOT After Parties x Hawaii Bar x Big Room Reopen

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår: 29. april – 1. maj

Hvordan: Facebook-event

 

Minds of 99 sørger for festen

Går dine veje dog ikke forbi SPOT Festival, er der denne weekend stadig masser at hente i Hovedstaden. Fredag optræder det danske postpunkband Minds of 99 for et udsolgt Store Vega, og efterfølgende tager de hinanden under armen og fyrer op for efterfesten på Ideal Bar.

Hvad: VEGA Klub: Minds of 99 Efterfest

Hvor: Ideal Bar, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 29. april fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Hiphop på Pumpen

Fredag byder på noget af en hiphopfest på Pumpehuset i København, når irske Rejjie Snow svinger forbi med blandt andre Felix De Luca og Yungest på plakaten. Rejjie Snow har allerede opbygget sig et imponerende cv med supportjobs for blandt andre Action Bronson, Kendrick Lamar og Flying Lotus.

Hvad: Rejjie Snow @ Pumpehuset

Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, Kbh. V

Hvornår: 29. april fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Canadisk hype på Rust

Der er masser af diversitet og nyfortolkning af hiphop, når canadiske Jazz Cartier lørdag gæster natklubben og spillestedet Rust på Nørrebro. Kendt for sine energiske og tilstedeværende liveshows, hvor publikum ikke bare kan nøjes med at være beskuer.

Hvad: Rust Natklub & Flavour: Jazz Cartier

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 30. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Rund weekenden af med seksuel medicin

Når dine sneaks er trampet flade, og du efterhånden er fyldt op med branchesnak og networking, er der god grund til at svinge forbi vores allesammens dagligstue på HeadQuarters. Beatmager i Spot-aktuelle JÆRV, Mathias ”Passion Swayze” Smidt fyrer sammen med kammersjukken og Mick Hucknall-klonen Thomas Dragsbæk op for de frække rytmer, når Sexual Healing endnu engang sender folket ud i natten.

Hvad: Sexual Healing x SPOT Festival

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 30. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk

ANNONCE