Nyhed

Lemmy rocker igen på kommende udgivelse

Lemmy var født til at rocke, og det fortsætter han med hinsides graven. Til maj udkommer live-album med en af hans allersidste koncerter.

Verden blev sidste år en legende fattigere, og rockmusikken mistede et af sine absolutte ikoner, da Ian "Lemmy" Fraser Kilmister døde af prostatakræft den 28. december, kun fire dage efter sin fødselsdag. Det er dog ikke det sidste, vi har hørt til den bidske bassist. Den 27. maj udkommer nemlig et live-album med nogle af Mötorheads allersidste koncerter. Det skriver Udr-Music.com. Se trackliste her forneden.

Det drejer sig om to shows optager den 20. og 21. november sidste år optaget på spillestedet Zenith i München – blot små tre uger før det hærdede rockbands sidste uigenkaldelige sidste koncert i Berlin den 11. december. Albummet kommer til at bære navnet "Clean Your Clock", og det udkommer om både cd, vinyl, dvd, Blu-ray, download og bokssæt. Se mere om formaterne her.

Tracklisten skorter ikke på elskede klassikere fra Mötorhead. Den inkluderer blandt andet "Bomber", "Ace Of Spades" og "Overkill", mens der også er liret godt op med guitarsolo og trommesolo. Se tracklisten helt forneden. 

Rocklegenden Lemmy var allerede godt svækket, da han i december sidste år deltog i sin 70-års fødselsdag. Hans sidste turné havde været præget af aflysninger og hospitalsbesøg. Manager Todd Singerman fortalte til Rolling Stone Magazine efter Lemmys død: "Han lavede ikke lydprøver mere. Han ville ikke interviewes. Han kunne ikke gøre noget som helst. Men tænk på de nosser, det tog at stadig spille de shows for fansene, at spille den sidste koncert for to uger siden – og så stille træskoene? Det lyder som en Rocky-historie i mine ører. Det krævede det ypperste mod."

Det var da også med stor sindsro, at Lemmy modtog de triste nyheder fra sin læge, at han ikke havde megen tid tilbage at leve i. "Han tog det bedre end nogen af os. Hans eneste kommentar var, 'Oh, kun to måneder tilbage, huh?' Lægen svarede, 'Ja, Lem, jeg gider ikke fylde dig med ævl. Der er ikke noget nogen af os kan gøre. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at du havde en chance.'" Du kan læse GAFFAs mindeord til Lemmy her.

Se tracklisten til "Clean Your Clock" her:


1. Bomber

2. Stay Clean

3. Metropolis


4. When the Sky Comes Looking for You

5. Over the Top

6. Guitar solo


7. The Chase Is Better Than the Catch

8. Lost Woman Blues

9. Rock It

10. Orgasmatron

11. Doctor Rock Pt 1

12. Drum solo

13. Doctor Rock Pt 2

14. Just 'Cos You Got the Power

15. No Class

16. Ace of Spades

17. Whorehouse Blues

18. Overkill

ANNONCE