Nyhed

Roskilde Festival afslører årets spilleplan

Roskilde Festival løfter nu sløret for den fulde plan over alle koncerternes tider og scener. Samtidig offentliggøres de sidste fire navne til programmet, og festivalen melder derfor klar til at tage imod 183 musiknavne på de ni scener.

Nu er det omsider muligt at planlægge sine musikalske opdagelsesrejser gennem Roskilde Festivals bugnende udbud af stilarter og nye koncertoplevelser. Samtidig tilføjer festivalen fire nye navne. Det drejer sig om legendarisk hiphop fra House of Pain, ekstremmetal fra svenske Meshuggah, kosmisk pop fra australske Methyl Ethel og elektronisk nattefest med britiske NERO.

Det endelige program favner 183 koncerter fordelt over 7 dage og ni scener, og som altid sætter Roskilde Festival de etablerede superstjerner i selskab med de nyeste skud på stjernehimlen. Allerede inden selve festivalpladsen åbner onsdag 1. juli, byder campingbyens scener Countdown, Rising og Street på 42 koncerter gennem 3 dage med spirende talenter som Baby Blood, First Hate, Phlake og Saveus – kunstnere der endnu har gennembruddet til gode, og som kommer til at møde deres første store publikumsmængde på Roskilde Festival.

Festivalen skydes for alvor i gang onsdag af The Orchestra of Syrian Musicians og Damon Albarn på Orange Scene, og på festivalens afslutningsnat om lørdagen bliver det navne som MØ og LCD Soundsystem, der kommer til at levere årets sidste festbrag på selvsamme scene. Ud over afsløringen af den endelige spilleplan føjer Roskilde Festival de sidste fire navne til årets program.


Roskilde Festivals programchef Anders Wahrén siger om spilleplanen: ”Spilleplanen er den vigtigste vejviser til årets festival, og med 183 koncerter fordelt på ni forskellige scener, er der virkelig mange veje og overraskelser gennem programmet. Og det er uanset om man går efter de store fællesskabsoplevelser på Orange Scene og Arena eller det helt tætte og intime på scener som Gloria og Pavilion.”

Se spilleplanen her.

Roskilde Festival varer 8 dage mellem lørdag 25. juni og lørdag 2. juli 2016.

Partout-billetter til Roskilde Festival koster 1995 kroner (eksklusiv gebyr). Et begrænset antal endagsbilletter er tilgængelige til onsdag, torsdag, fredag og lørdag for 995 kroner (eksklusiv gebyr).

Roskilde Festival venter snart at melde udsolgt af endagsbilletter til fredag den 1. juli. Salget af partout-billetter ligger i øjeblikket på samme niveau som sidste år, og festivalen forventer igen i år en tidligt udsolgt festival.


Billetter kan købes på www.roskilde-festival.dk.

ANNONCE