Nyhed

Sun Kil Moon til Danmark

Mark Kozelek og de andre rødder vender tilbage til Danmark i efteråret i forbindelse med deres forestående verdensturné

Det amerikanske indie-band Sun Kil Moon vender tilbage til Danmark til efteråret med nyt materiale og koncert i Store Vega til efteråret.   

Sun Kil Moon vil bringe melankolien til Danmark igen den 19. november i Store Vega.

Med nu syv studiealbum bag sig har Mark Kozelek og co. skabt sig en imponerende fanskare i en genre, hvor det kan være svært skinne klart igennem mængden. Siden debuten i 2003 ”Ghost of The Great Highway” har gruppen dog i høj grad formået at perfektionere deres helt unikke stil med frontmand Kozeleks markante, længselsfulde røst, den spanske guitars samlende melodier og den atmosfæriske realisme i lyrikken.


Mark Kozelek har gjort sig bemærket siden 90’erne, hvor han gjorde var frontfigur i bandet Red House Painters. Siden har karrieren budt på adskillige projekter, men måske den mest markante og bredt favnende udgivelse kom med Sun Kil Moons ”Benji” i 2014, hvor GAFFAs anmelder måtte kapitulere og bøje sig i støvet for melankoliens bannerførere – og uddele seks stjerner.

Nu er der så nyt fra bandet med dobbeltalbummet ”Common As Light And Love Are Red Valleys Of Blood”, og i anledning af denne udgivelse er det tid til en ny verdensturne. Og Danmark skal selvfølgelig ikke snydes for et glædeligt gensyn, der sidste gang udmøntede sig i en glimrende koncert med Jesu-samarbejdet i DR Koncerthuset.   

 

 

ANNONCE