Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Januarkulden har bidt sig fast i danseskoene, og det er derfor med at stikke indenfor og slå sig løs på landets dansegulve

Billedet er fra Karrusel 2016

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 


HQ fylder seks år!

Hele Aarhus’ danseklub HeadQuarters runder i denne uge sit sjette år, og er du bekendt med natklubben ved du, at det er en fødselsdagsfest, der ikke bør gås glip af. I løbets løb har natklubben samlet det skarpeste hold af dj’s og lokale musikanter med koncert aften efter aften, og i weekenden kulminerer det hele et firdobbelt dj-sæt både fredag af lørdag, blandt andet bestående af Swingerklubben, Electric Dreams og Sexual Healing.

Hvad: HeadQuarters 6 års fødselsdag


Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 10.–14. januar

Hvordan: Facebook-event

 


Mobb Deep-medlem på Rust

Fredag præsenterer Rust i København et af hiphoppens helt tunge drenge. Natklubben får nemlig besøg af selveste Havoc, der blandt andet er kendt for at være den ene halvdel af hiphop-duoen Mobb Deep. Havoc har blandt andet samarbejdet med The Notorious B.I.G., Method Man og Eminem, så er du til hiphop, er det bare med at troppe op.

Hvad: Havoc of Mobb Deep

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 13. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Man kan aldrig få for meget David Bowie

I denne uge er det et år siden, at verden mistede en af sine største kunsterne. Stjernemanden David Bowie forlod planeten i en lidt for tidligt efter, og efterlod sig et overdådigt bagkatalog. På Underhuset i København hyldes kamelæonen lørdag med musik af David Bowie i seks timer uden stop. Manden bag festen er Ras Bolding, kendt fra Odenses elektroniske miljø, og en sand kender af det obskure.

Hvad: Wave Fest – David Bowie Celebration

Hvor: Underhuset, Halmtorvet 9, Kbh. V

Hvornår: 14. januar fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Culture Box runder 12 år!

Culture Box i København kan der også fejres fødselsdag, når natklubben denne weekend fylder tolv år. I denne anledning er der naturligvis gjort lidt ekstra ud af sagerne, og foruden natklubben resident-dj’s indtages lydsystemet desuden af Levon Vincent, Northern Structures og Kenneth Christiansen.

Hvad: Culture Box Birthday Party

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 14. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Børn Af 90’erne

Er du et barn af 90’erne, er det måske Vega, du bør stikke forbi på lørdag. Lille Vega omdannes til et mekka af hiphop og R&B, når DJ Typhoon stiller sig bag sin 1210’ere, og smider det bedste afsted fra et årti, der var andet en Spice Girls, Tamagotchi og Buffalo-støvler.

Hvad: Club Supreme – Born Into The 90’s

Hvor: Lille Vega, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 14. januar fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til fester@gaffa.dk

ANNONCE