Nyhed

Alan Walker gæster Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den unge producer og dj Alan Walker lægger vejen forbi København til efteråret. 

Danskerne får nu muligheden for at hoppe, danse og synge med på kæmphittet "Faded", når EDM-sensationen Alan Walker gæster Pumpehuset den 25. november. 

Den selvlærte dj og producer tillærte sig al sin musikalske viden og kunnen gennem vejledningsvideoer på YouTube. Han startede karrieren ved at lægge sine første numre op på SoundCloud og YouTube i 2012, og herefter udgav Walker sine sange gennem NoCopyrightSounds – et online pladeselskab, uden copyright-begrænsninger. Dette medførte at Walkers musik blev brugt i gaming-videoer og lignende, og hurtigt fik Walker opbygget en solid fanbase. Siden er det kun gået én vej for den unge artist, hvilket er fremad.

LÆS OGSÅ: Greta van Fleet flytter koncert til TAP1

I 2016 fik Walker sit gennembrud og landede en pladekontrakt hos Sony Music. Nordmanden er især kendt for det globale hit "Faded", som i skrivende stund har mere end 860 millioner streaminger på Spotify, og den tilhørende musikvideo har mere end 1,8 milliarder visninger på YouTube. Walker smed sit seneste udspil, "Darkside" på gaden den 27. juli, et udspil, som allerede er blevet et solidt radiohit og har opnået flere millioner streaminger. 

Billetsalget starter onsdag den 22. august kl.10 

Varm op til koncerten med den festlige "Darkside": 
ANNONCE