Nyhed

Gå med på Jacob Bellens' nye funky beat

GAFFA.dk - Alt om musik

Jacob Bellens udgiver sit fjerde soloalbum Trail of Intuition den 23. marts og tager også på danmarksturné. Oplev en musiker, der altid er nysgerrig efter at blive fascineret, og kunsten at skabe noget ud af ingenting.

Singlen “Renegade” er et småfunky og nostalgisk nummer, der reflekterer over, hvor man er havnet i livet. Hvorfor her, og hvor forskelligt det er fra, hvor man havde forestillet sig, at man ville være, da man var ung. Det handler også om tab og frygten for næste gang, man måske mister nogen, som man holder af.

Bellens ønsker som musiker at skabe et parallelt univers med sin musik, hvor man er strippet for det hektiske samfund omkring os og i stedet kan fokusere på at være sig selv. Han udtaler selv om det nye album: “Hver en sang, jeg har skrevet, er mig der beskriver mit eget liv, også selvom det, jeg beskriver kan være svært for både mig selv og andre at gennemskue umiddelbart”.

Bellens grundlagde rockbandet I Got You On Tape tilbage i 2004 og udgav sit første soloalbum The Daisy Age tilbage i 2012. Bellens var desuden en del af den nu hedengangne singer-songwriter-duo Murder.

Du kan opleve Jacob Bellens fængende tilgang til musikken live de følgende datoer. Billetsalget er i gang. 

14/4   Vejle            Bygningen

19/4   Roskilde       Gimle

20/4   Odense        Posten


21/4   Aalborg        Studenterhuset

25/4   København   Store Vega

26/4   Aarhus         VoxHall


27/4   Kolding         Godset

28/4   Herning        Fermaten


Musikvideoen til den nye single "Renegade" er lavet som en one-take video, der er instrueret af Alexander Ohrt. Den kan du se lige her:

ANNONCE