Nyhed

Tinderbox Festival klar med fire nye navne

GAFFA.dk - Alt om musik

Hitmaskiner og festlige indtag: Bastille, Craig David, Editors og Scarlet Pleasure spiller på dette års Tinderbox Festival. Alle fire navne vil kunne opleves på de største scener i Tusindårsskoven.

Albumaktulle Craig David, der kommer til Tinderbox med sit nye album The Time Is Now, som udkommer i morgen den 26. januar, er en gammel charmør indenfor r&b/soul-genren. Han storhittede i 00’erne, specielt med “7 Days”. Senest har han sammen med Bastille stået for storhittet “I Know You” fra november sidste år – hør sangen i videoen nedenfor. Craig David spiller fredag den 29. juni. Han vil optræde under festkonceptet Craig David Presents TS5, hvor han agerer dj og vokalist – et projekt, han udvidede med for et par år tilbage.

Bastille
er det andet nye hovednavn til festivalen. Den engelske gruppe spiller dog dagen inden Craig David, altså torsdag den 28. juni. Bastille er gået nummer ét i deres hjemland med begge deres album, og de har haft succes med singler som “Good Grief” og “Send Them Off!” fra det nyeste album Wild World. Så træn stemmebåndet, for der er garanti for fællessang, når bandet bag blandt andet megahittet “Pompeii” rammer Tusindsårsskoven.

Engelske Editors, der startede i 2002, har også nyt materiale med, da de udgiver et nyt album til marts. De spiller mørk indierock, og de har blandt andet været P3’s Uundgåelige med sangen “Munich”. En førsteplads på den engelske albumhitliste samt en platinplade blev det også til for deres andet album An End Has A Start – på udgivelsesdagen. Editors spiller lørdag den 30. juni.

Danske Scarlet Pleasure er efterhånden et fast festival-navn på den danske musikscene og var også et hi, da de sidst spillede på Tinderbox Festival i 2016. Festivalen giver en ekstra chance for at høre den populære gruppe. Gruppen har da også oplevet en rivende stigning i popularitet gennem deres korte levetid. De har leveret hit på hit siden singlerne “Windy” og “The Strip” fra deres første album Mirage fra 2014. Der har altså været fart på siden da, og de har i 2017 udgivet to ep'er, Limbo og Lagune, der indeholder hits som “Deja Vu” og “Good Together”. Skal du med til groovy melodier i en blanding af 80'er-pop og sexet 90'er-r&b, så er det fredag den 29. juni, Scarlet Pleasure spiller på Tinderbox Festival. 

Tinderbox 2018 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28.-30. juni.

Varm op med Craig David featuring Bastille med "I Know You":


ANNONCE