Nyhed

Mastodon til Danmark – medbringer hårdtslående support

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

I 2019 bevæger kvartetten Mastodon sig ud på deres Europaturné, som bringer dem forbi Danmark i starten af februar.

Det aarhusianske spillested Train har fornøjelsen af at byde velkommen til Mastodon, når de gæster landet den 2. februar.

LÆS OGSÅ: Spillestedet Train i økonomiske vanskeligheder

Med sig på touren har de norske metalgruppe Kvelertak og amerikanske Mutoid Man, som vil stå for opvarmningen. Derudover vil Scott Kelly fra bandet Neurosis gæsteoptræde sammen med Mastodon. Scott Kelly har leveret flere gæstevokaler på flere af Mastodons numre - helt fra deres andet studiealbum Leviathan fra 2004 og op til det seneste album Emperor of Sand fra 2017, som fik fem stjerner fra GAFFAs anmelder - desuden vandt de også en Grammy-award for nummeret "Sultan's Curse" fra det pågældende album.

LÆS OGSÅ: Kejserligt udspil fra amerikansk semiprog-metalband

Sidste år var det Store Vega, der havde fornøjelsen af metalbandet. Koncerten fik fire stjerner fra GAFFAs anmelder med følgende ord: "Der opbygges progressive og sindsforvrængede lydbilleder, imens den intergalaktiske grafik ligner noget, bandet har lånt fra NASA. Mastodon tager os med hele vejen rundt i et lydunivers, der kan være svært at skille ad. Det cementerer bandets format og beviser, hvor stærk en skive Emperor of Sand er."

LÆS OGSÅ: Diamanten fra heksens hus


Billetsalget bliver skudt i gang den 26. oktober klokken 09.00.

ANNONCE