Nyhed

The Internet til Danmark

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

The Internet rammer Den Grå Hal i København den 13. marts 2019

Det er ikke længe siden, The Internet kunne opleves på den danske scene. Efter en vellykket koncert under sommerens Northside Festival vender de nu tilbage – og denne gang bliver det Hovedstaden, der får fornøjelsen af den amerikanske duo.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Sækkepude-r&b leverer bangers, men ikke hits


The Internet er en del af det toneangivende hiphop-kollektiv og label Odd Future (OFWGKTA), der også huser artister som Frank Ocean, Tyler The Creator og Earl Sweatshirt. Gruppen består af sangerinde/rapper/dj Syd Tha Kyd og producer Matt Martians, samt de nyere medlemmer Patrick Paige II, Christopher Smith og Steve Lacy. Den soulede kvintet har flere gang vist interesse i at skabe musik med andre kunstnere og har blandt andet Janelle Monáe, KAYTRANADA, Vic Mensa, Tyler the Creator, Mac Miller og Tay Walker på samarbejdslisten.

I juli landede gruppens trejde albumudspil Hive Mind, der, ligesom de to forhenværende album, ikke var bleg for at blande elementer fra flere musikalske verdener. Derimod fandt neo-soul vejen til 80'er-synths og forbandt hiphop-beats med triphop-elementer. Det eksperimenterende album blev taget godt imod fra de mange fans verden over og scorede endda en Grammy-nominering som Best Urban Contemporary Album.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Internettet er kommet helt ned på jorden


GAFFAs anmelder var forholdsvis tilfreds, da gruppen lagde vejen forbi årets NorthSide – og tilbage i 2016 høstede deres koncert i Pumpehuset fem stjerner hos GAFFAs anmelder med ordene: “The Internet nyder at være på scenen, og det kan ses – tydeligt. Med et utroligt uhøjtideligt nærvær og en klar kærlighed til musikken”. Læs den fulde anmeldelse lige her.

Varm op til koncerten med "Come Over" fra Hive Mind:


Billetsalget starter 19. oktober 2018.

ANNONCE