Nyhed

Vampire Weekend & Kendrick Lamar-kollaboratør kommer til Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Den talentfulde Steve Lacy, der er guitarist i The Internet, optræder i Danmark i forbindelse med udgivelsen af sit første soloalbum.

Steve Lacy gæster Pumpehuset i København den 12. november. Det 21-årige talent er guitarist, sanger og producer og har med sin unge alder allerede arbejdet sammen med kunstnere som Vampire Weekend, Kendrick Lamar, Tyler, The Creator, Mac Miller, Solange, Blood Orange og J. Cole. Derudover blev Lacy i forbindelse med indspilningerne til albummet Ego Death i 2015 medlem af r&b-funk bandet The Internet, der tidligere i år spillede i Den Grå Hal og gav koncert på NorthSide festival i 2018.

LÆS OGSÅ: The Internet puttede farve på Den Grå Hal


Steve Lacys debutalbum Apollo XXI udkom tidligere i år, og både NME og The Guardian gav fire stjerner, og sidstnævnte gik så langt som til at sammenligne Steve Lacy med Prince og D’Angelo. Det er musikken fra dette album som stjerneguitaristen tager med sig når han giver koncert i København til november.

Steve Lacy har tidligere udgivet ep’en Steve Lacy’s Demo, der bød på singlerne “Dark Red” og “Some”. Desuden udkom Lacy med gruppen The Internet i 2018 albummet Hive Mind, som vores anmelder gav fire stjerner.

Vil du opleve Steve Lacy live den 12. november i Pumpehuset kan du fra den 23. august købe billetter til koncerten her.


 

ANNONCE