Nyhed

Årets Gudman 2018 offentliggør færdigt program

GAFFA - 35 år i musikkens tjeneste

Årets Gudman er nu klar med et færdigt program bestående af syv store danske musiknavne. 

Den Grå Hal på Christiania vil søndag den 7. oktober danne rammerne for Årets Gudman 2018 – en non-profit begivenhed, der har til formål at hylde en bestemt dansk musiker hvert år, hvor en række kollegaer hylder musikerens foreløbige indsats oppe fra scenen. 

Arrangementet hylder for 15. gang en udvalgt dansk musiker, der i år er guitaristen Rune Kjeldsen, som får æren af at sammensætte aftenens program for samtidig at blive anerkendt af sine musikkollegaer. 


LÆS OGSÅ: Årets Gudman: En af Danmarks bedste guitarister hyldes

Som inventar på programmet har Kjeldsen blandt andet valgt hele Danmarks rock-sangerinde Annisette, der sidste år kunne fejre 50 års jubilæum med The Savage Rose. Hun optræder denne aften i trio-format, mens sanger, sangskriver og musiker Nikolaj Nørlund samme aften vil spille numre fra sit 2003-album Tændstik for første gang live med det originale hold fra albummet: Ben Besiakow på tangenter, Anders "AC" Christensen på bas, Tomas Ortved (Sort Sol) på trommer og Rune Kjeldsen på guitar. 

Kjeldsen har også inkluderet den tidligere bandkollega Kira Skov på programmet, hvor de sammen med trommeslager Jesper Lind gendanner Kira and the Kindred Spirits, der giver deres første optræden sammen i 10 år. 


Poul Krebs kommer i fuld konstellation, når han medbringer hele sit band til at tage del i hyldesten, mens Sort Sol-forsanger Steen Jørgensen bliver i duo-format med Kjeldsen. 

Til en aften af så stjernespækket kaliber kan man heller ikke undvære en af Danmarks mest respekterede sangere og sangskrivere. Derfor lægger C.V. Jørgensen også vejen forbi den Grå Hal til hvad, der bliver veteranens sidste koncert i 2018 – og måske i flere år. 

Sidst, men ikke mindst indtager country-duoen Hush også scenen sammen med Rune Kjeldsen. 


LÆS OGSÅ: Guldtuben klar med musikalsk program

Dette program taget i betragtning bliver Årets Gudman kort sagt et brag af et hyldest-arrangement, hvor aftenens høje musikalske kvalitet er garanteret.  

Billetsalger til Årets Gudman 2018 er i gang. 

 
 
ANNONCE