Nyhed

Murder genopstår – for en enkelt aften

GAFFA.dk – alt om musik

Duoen med Jacob Bellens og Anders Mathiasen skal optræde i København den 2. februar 2020.

Murder er blevet fristet til at spille en enkeltstående koncert på Stengade på Nørrebro i København den 2. februar i det nye år. Det sker i forbindelse med et arrangement, som Sneum Instituttet er tovholder på. Journalist og DR-legende Jan Sneum står normalt for spørgsmålene, når Sneum Instituttet slår dørene op for diverse interessante gæster, men i denne udgave er det altså Jan Sneum selv, som interviewes. Det sker, fordi Sneum netop har udgivet bogen Sneums Kalejdoskop, som samler Sneums store viden om musikhistorien.

Murder har ikke været at se på en scene siden 2014, så det er en ret så enestående mulighed for at opleve et af 00'ernes mest ikoniske danske indie/singer-songwriter-projekter. Det er samtidigt meldt ud, at koncerten bliver med et relativt kort sæt – og flere navne bliver annonceret på et senere tidspunkt.


LÆS OGSÅ: Gå med på Jacob Bellens' nye funky beat

For 10-15 år siden turnerede Murder flittigt både herhjemme og i udlandet. De var endda på tour som support for Tindersticks, hvor forsangeren Stuart Staples endte med at kalde Murder for sit nye favoritband. Bandet har spillet en del koncerter herhjemme, og GAFFA har overværet en del af dem. I foråret 2010 lagde Murder vejen forbi VoxHall i Århus, og GAFFAs anmelder kvitterede for den koncertoplevelse med fem stjerner.

Murder består af det tidligere medlem af I Got You On Tape og nuværende soloartist, sanger Jacob Bellens samt guitarist Anders Mathiasen, hvor sidstnævnte siden har udgivet soloplader under navnet Vessel og turneret med blandt andre Niels Skousen.


Billetter til den intime og ekslusive koncert på Nørrebro kan købes her.

ANNONCE