Nyhed

Communions tilbage med ep, koncerter og flot video

GAFFA – alt om musik

Titlen henviser til dualiteten mellem ydre og indre erfaring

Den københavnske indierockgruppe Communions er tilbage med en ny ep, Flesh and Gore, Dream and Vapor, og en flot musikvideo til titelsangen, hvor der leges med det maskuline og feminime udtryk, med lys og skygge og med former og farver. Se videoen ovenfor.

– Indtil nu har vi som gruppe bevæget os ind og ud af forskellige musikalske identiteter – vi har prøvet forskellige masker, og vi har eksperimenteret i forskellige retninger. Flesh and Gore, Dream and Vapor føles for os både som en kulmination af det, vi har forsøgt at skabe sammen hidtil, men også som noget, der markerer begyndelsen på et nyt kapitel for os, fortæller Martin Rehof, forsanger og guitarist i Communions og fortsætter: – Vi ønsker, at Flesh And Gore, Dream And Vapor skal etablere en fornyet indgang til vores musik. Titlen henviser til dualiteten mellem ydre og indre erfaring. Et fælles tema gennem disse sange handler om at føle en splittelse i identitet, og hvordan den følelse kanaliserer ind i verdens tvetydighed og fluiditet.


LÆS OGSÅ: Communions: – Vi valgte navnet, fordi det så godt ud på skrift. Det lød sejt, du ved, det lød godt.

Communions ep-debuterede i 2014 med Cobblestones, som i 2015 blev fulgt op af ep'en Communions EP og i 2017 af albummet Blue. De har desuden udgivet en stribe singler, blandt andet fire singler i 2018 og har givet en lang række koncerter i ind- og udland. Gruppens udgivelser er kommet på forskellige, markante pladeselskaber som Fat Possum (USA), Hostess Enterteiment (Japan), Tough Love Records (England) og Posh Isolation (Danmark). Den nye ep udkommer på gruppens eget nye selskab, Heartdrop og er produceret af Mads Brinch (Bisse, Mellemblond med flere).

LÆS OGSÅ: Ungt, ærligt og lige på – anmeldelse af Communions-albummet Blue


Communions består af Martin Rehof (vokal, guitar), Mads Rehof (bas), Jacob Van Deurs Formann (guitar) og Frede Lind Köppen (trommer).

Man kan opleve Communions live i København onsdag den 20. februar i forbindelse med Journey.fest – det sker til Journey.indie i Pumpehuset, hvor også canadiske Homeshake og danske Schultz & Forever også spiller. Den 22. februar spiller Communions på Tape i Aarhus sammen med ligeledes danske Gäy.

ANNONCE