Nyhed

Hozier giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Synger i KB Hallen 19. august

Den irske sanger, sangskriver og guitarist Andrew Hozier-Byrne med kunstnernavnet Hozier fik et stort hit, da han i 2013 udgav den gopselpåvirkede debutsingle ”Take Me to Church”, som blandt andet skaffede ham en Grammy-nominering. Sangen blev året efter fulgt op af debutalbummet Hozier, der fik seks stjerner af GAFFA og har solgt mere end en million eksemplarer.

LÆS OGSÅ: Halleluja – hypen holder
 
Siden da har soulsangeren med den dybe og kraftfulde stemme fokuseret på at spille koncerter rundt om i verden, så han har kun udgivet ep'en Nina Cried Power fra efteråret 2018 siden da, men nu kommer der mere. Hans andet album Wasteland, Baby! udkommer 1. marts og bliver fulgt op af en turné, der bringer Hozier til Danmark til august. Det kommende album indeholder to sange fra Nina Cried Power og byder også på de to aktuelle singler, ”Movement” og ”Almost (Sweet Music)”.
 
Sidst Hozier gæstede Danmark, indtog han et udsolgt Store Vega med en koncert, der fik fem stjerner af GAFFA. Det samme var dommen, da han spillede i Falconer Salen to år tidligere.


LÆS OGSÅ: Kraftfuld kirsebærvin fra den irske Jesus
 
Hozier kan opleves i K.B. Hallen 19. august, og billetter kan købes fra fredag 22. februar kl. 10.00 via Billetlugen.dk.

Varm op med "Almost (Sweet Music)":


ANNONCE