Nyhed

Video: Berømte gademusikanter i Dublin

Bono, Glen Hansard og Hozier gik på gaden juleaften for at samle ind til de hjemløse

Siden 2009 har Bono spillet på gaden i Dublin på juleaften for at støtte den irske velgørenhedsforening Simon Community, der hjælper de hjemløse. I år havde han Glen Hansard og Hozier med sig. Det skriver Pitchfork. Se videoen her forneden.

Sidste år kom Bono ikke på gaden, fordi han kom sig oven på skader, han havde pådraget sig under sit efterhånden famøse cykeluheld. I år vendte han så stærkt tilbage for at optræde med blandt andre Glen Hansard og Hozier. De spillede blandt andet "When Love Comes To Town" og Every Breaking Wave".

U2 spillede for nylig et par show i Paris, hvor de den første aften havde Patti Smith med på scenen for at mindes ofrene for den frygtelige terrorhandling den 13. november. Den næste aften var det Eagles of Death Metal, der vendte tilbage, og spillede to sange sammen med det irske band.


I september 2014 udkom U2 overraskende med deres album "Songs of Patience", som endte med at blive lidt af en skandale, da det ikke var alle brugere af iTunes, der var lige begejsterede over at få albummet gratis ind i deres sangbibliotek. GAFFAs musikanmelder Lars Löbner Jeppesen kvitterede med fire stjerner under overskriften: "De irske giganters 13. album er en lidt for pænt indpakket gave."

Se Bono, Glen Hansard og Hozier på Dublins gader her: 

ANNONCE