Nyhed

Fire bands offentliggjort til Copenhell-opvarmning

GAFFA – alt om musik

Eagles of Death Metal med flere er klar til at skyde festivalen i gang

Copenhell indførte i 2018 en fjerde festivaldag før de tre ”rigtige” festivaldage, hvor en del af festivalpladsen bliver åbnet, og publikum får mulighed for at varme op med bands på Pandæmonium-scenen og feste løs i Biergarten-teltet. Denne nye tradition fortsætter på Copenhell 2019, og fire af de fem bands, der kommer til at underholde publikum onsdag den 19. juni, er nu klar: Eagles of Death Metal, Immolation, 1000Mods og Like a Storm.

Trods navnet spiller californiske Eagles of Death Metal ikke dødsmetal, men derimod punket og funky bluegrass-ørkenrock. Bandet byder på rock'n'roll-stemning med et glimt i øjet og er især kendt for sin karismatiske forsanger Jesse Hughes, og for i studiet at være et projekt med Hughes og Queens of the Stone Ages frontmand Josh Homme. Sidstnævnte er dog ikke med live, hvor Hughes til gengæld har medbragt et veloplagt band. Gruppen oplevede en tragedie, da de stod på scenen under terrorangrebet på Le Bataclan i Paris fredag den 13. november 2015, hvor 89 blev dræbt, men de har rejst sig og fortsætter ufortrødent, hvilket man også kunne opleve på Amager Bio i august 2016.


LÆS OGSÅ: Livsbekræftende festfyrværkeri på morderisk baggrund

Newyorker-bandet Immolation er dødsmetal-veteraner, som har været i gang i slutningen af 80’erne, har inspireret mange og er kendt for deres tekniske virtuositet. Deres seneste og 10. album, Atonement fra 2017, har fået flotte anmeldelser og ligger på karakteren 82 ud af 100 på anmelder-meta-sitet Metacritic.

1000Mods er det første græske band på Copenhell til dato. De spiller hård, riff-drevet stoner-rock og har tre album i ryggen.


Hardrockerne Like a Storm stammer så langt væk fra som New Zealand og byder på storslåede rocknumre krydret med masser af aggressive skrig, tunge guitarer og ikke mindst den karakteristiske lyd af en didgeridoo.

Det sidste band til onsdagsprogrammet på Copenhell bliver offentliggjort senere. Man kan købe separate onsdagsbilletter til Copenhell eller, hvis man allerede har en Copenhell-billet, opgradere til en firedagsbillet mod en mindre ekstrabetaling ved direkte henvendelse til Ticketmaster på 7015 6565 eller servicecenter@ticketmaster.dk. Køb billetter via www.copenhell.dk.

Det egentlige Copenhell finder sted på Refshaleøen 19.-22. juni med kunstnere som Tool, Slash, Lamb of God, Amon Amarth og Clutch.


ANNONCE