Nyhed

Eagles of Death Metal kommer til Danmark

GAFFA.dk - alt om musik

Det amerikanske rockband gæster Amager Bio til marts 2022

Eagles of Death Metal fortsætter den andel del af deres 24-års jubilæumsturné til næste år. Turnéen vil gøre 30 stop i 19 forskellige lande, inklusive Danmark. Bandet spiller i Amager Bio den 31. marts 2022. Og bandet glæder sig:
 
"En rock 'n' roller bliver nødt til at komme ud og rock 'n' rolle. Det føles som om, at jeg har været spærret inde i årevis, og at jeg er klar til at slippe ud. Pas på, Europa, Eagles of Death Metal er klar til at svæve igen," siger frontmanden Jesse Hughes i en pressemeddelelse.
 
På turnéen vil livebandet bestå af Jennie Vee på bas, Jorma Vik på trommer, Joshua Jove på guitar og Hughes på vokal og guitar. Bandet blev dannet i 1998 af Hughes og Josh Homme, som også er kendt for at være frontmand i bandet Queens of the Stone Age. Grundet Hommes mange andre projekter spiller Eagles of Death Metal ofte livekoncerter uden ham.
 
Tilbage i 2015 spillede Eagles of Death Metal en udsolgt koncert på spillestedet Bataclan i Paris. Koncerten endte dog i en tragedie, da den blev afbrudt af et terrorangreb, hvor i alt 90 personer blev dræbt. Bandet nåede dog at flygte i sikkerhed fra skudepisoden. Efterfølgende blev resten af deres Europaturné forståeligt nok aflyst. Turnéen skulle have besøgt Danmark, hvor koncerten skulle have fundet sted i Amager Bio. Bandet spillede istedet Amager Bio året efter, og nu besøger Eagles of Death Metal det københavnske spillested endnu en gang.
 
Billetsalget til koncerten i Amager Bio starter den 1. oktober klokken 10.00 via ticketmaster.dk og amagerbio.dk
 
 
Imens du glæder dig til koncerten, kan du gense musikvideoen til "I Want You So Hard" her:

ANNONCE