Nyhed

Efter anklager om overgreb: Ryan Adams aflyser turné

GAFFA – alt om musik

Indtil for ganske nylig var det ellers planen, at Adams’ turné i Storbritannien og Irland skulle finde sted på trods af anklagerne mod sangeren

Sidste måned blev en artikel publiceret i The New York Times, hvori syv kvinder anklagede den amerikanske singer-songwriter Ryan Adams for manipulativ opførsel og seksuelle krænkelser. FBI er desuden i gang med en efterforskning af Adams' seksuelle korrespondancer med en kvinde, der angiveligt var mindreårig, da samtalerne fandt sted. Skønt Adams har benægtet anklagerne, er udgivelsen af hans kommende album Big Colors udskudt, indtil efterforskningen er tilendebragt. Ifølge NME er Adams' forårsturné i Storbritannien og Irland nu også blevet aflyst.

LÆS OGSÅ: Ryan Adams-album udsættes, mens overgrebs-anklager efterforskes af FBI


Det var egentlig planen, at Adams’ koncerter i marts og april skulle have fundet sted på trods af omstændighederne, men tidligere på ugen udtrykte flere billetkøbere deres frustration over, at det ikke var muligt at få refunderet deres billetter. Én Twitterbruger udtrykte det således:

”De [koncertstedet Royal Albert Hall] kan åbenbart ikke tilbyde refundering, da promoteren forsikrer, at koncerten vil finde sted. De har åbenbart intet moralsk kompas. Dét skal jeg nok huske”:

NME skriver, at en e-mail fra hjemmesiden SeeTickets til en kunde forklarede, at eftersom koncerterne på daværende tidspunkt stadig ville blive afholdt, så gjaldt handelsbetingelserne for billetkøbene også, og dermed var refundering ikke mulig. Dette har nu ændret sig. Royal Albert Hall har skrevet på deres Twitter:

”Ryan Adams’ Storbritannien- og Irland-turné er blevet aflyst. Fuld refundering til billetkøbere fra de autoriserede salgssteder vil gå igennem sidst på mandagen”:

Ryan Adams havde varslet udgivelsen af tre studiealbums i 2019 inklusive Big Colors. Udgivelsestidspunkterne for disse albums er i skrivende stund uvisse.

LÆS OGSÅ: Ryan Adams’ guitarist: ”Søg hjælp”  

ANNONCE