Nyhed

FBI frafalder sag mod Ryan Adams om overgreb

GAFFA.dk – alt om musik

Frafalder sagen grundet mangel på beviser

FBI har frafaldet sagen mod Ryan Adams om beskyldninger om kontakt med en mindreårig til seksuelle formål, skriver Page Six. Ifølge en kilde med indsigt i sagen blev efterforskningen afsluttet allerede i efteråret 2019, da der ikke kunne findes beviser, som kunne få dømt Adams for noget kriminelt.

Der skal være sendt 3000 beskeder mellem den 46-årige kunstner og en fan, der gik under navnet "Ava", fra hun var 14, indtil hun blev 16 år. Hun siges også at have sendt eksplicitte fotografier til ham. De skal også have haft videoopkald, selvom de aldrig mødtes fysisk. Ava skal altid have hævdet, at hun var ældre, end hun var.


Flere kvinder gik samtidig, i forbindelse med at sagen blev offentliggjort i New York Times i begyndelsen af 2019, ud og beskyldte Adams for at love dem musikkarrierer for at lokke dem ind i seksuelle og destruktive forhold. Phoebe Bridgers og Mandy Moore har blandt andet talt om det psykiske misbrug, de siger, de har været udsat for i forhold til kunstneren.

Hverken Ryan Adams eller FBI har ønsket at kommentere historien over for Page Six.

Da nyheden brød ud i begyndelsen af 2019, benægtede Ryan Adams historien, men i sommeren 2020 indrømmede han, at han havde opført sig upassende over for en række kvinder.


LÆS OGSÅ: Ryan Adams undskylder for overgreb

Kort før historien kom frem, offentliggjorde Adams, at han ville udgive tre album i 2019. Disse album blev dog udskudt på ubestemt tid, da historien brød løs, ligesom en planlagt turné til England og Irland blev aflyst. I december 2020 udgav Adams så omsider et nyt album, Wednesdays.

ANNONCE