Nyhed

Statue af Jesus som baby ligner... Phil Collins?!

GAFFA.dk - alt om musik

En kirkeordineret statue, som skulle have været en hyldest til Jesus, er på forunderlig vis endt med at ligne en kombination af en kæmpe baby og Phil Collins i hans Genesis-velmagtsdage.

En syv meter høj Phil Collins er endt med at tårne op midt i en mexicansk, katolsk kirke. Hvis det mest af alt lyder som en feberdrøm eller starten på en joke, så er det det faktisk ikke. Tværtimod. Skulptør Roman Salvador har nemlig opført en gigantisk, 907 kg tung statue af, hvad der egentlig skulle forestille Jesus Kristus i al hans pragt i La Epifanía del Señor-kirken i den mexicanske by Zacatecas. Det rapporterer The New York Post. Men internettet har et lidt andet bud på, hvad statuen egentlig forestiller.

Efter at et billede af statuen blev lagt op på Twitter, spredtes den som en steppebrand på det sociale medie. Her ses den utroligt store Jesus i baby-outfit stående bag både kirkens alter, og en normal, gennemsnitlig mand, som ser grotesk lille ud i forhold til den massive skabning. Her er Frelseren klædt i, hvad der ligner en ble, underbukser eller utroligt små, mindre-end-lårkorte hvide shorts, mens den halvt-langhårede, halvt-skaldede hårpagt mest af alt leder tankerne hen på en vis 80'er-stjerne. Bedøm for dig selv i billedet nedenfor. 


En la iglesia "La EpifanÍa del Señor" de #Zacatecas tienen una estatua enorme del “Niño Dios” ¿O de Phil Collins?  pic.twitter.com/566RicHDxK

— Iәnuɐɯ әsoɾ (@JoseManuelRadio) 20. november 2019

For at det ikke skulle virke absurd nok, så begyndte kirken at researche størrelsen på andre, lignende eksisterende statuer, efter de fandt ud af hvilken monstrøsitetet de havde at gøre med. Præst Humberto Rodriguez har nu indgivet en anmodning til Guinness World Records om at vurdere størrelsen, og hvis alt forløber som ventet, står statuen foran en kåring som "Verdens Største Baby Jesus-statue". 


Hvorvidt Jesus faktisk kender den gode Phil, som sangen "Jesus He Knows Me" antyder, melder historien på dette tidspunkt intet om.

ANNONCE