Nyhed

Machine Head gæster Danmark igen til foråret

GAFFA.dk – alt om musik

Lørdag den 30. maj 2020 kan jyske fans af Machine Head glæde sig til at opleve metalgruppen live, når de gæster Train med deres Burn My Eyes 25-års jubilæumstour. 

Den 9. oktober rammer Machine Head Amager Bio, og nu annoncerer de endnu en koncert i Danmark, nemlig på Train i Aarhus den 30. maj 2020. Man kan se frem til en gennemspilning af debutpladen Burn My Eyes sammen med øvrige hits. 

LÆS OGSÅ: Slayer med hattrick: annoncerer livealbum, turnéfilm og minifilm


Samtlige fans kunne ånde lettet op, da det amerikanske metalband Machine Head i slutningen af 2018 annoncerede, at de ikke ville lade sig opløse oven på bandkollegaerne Phil Demmel og Dave McClains afsked. Disse dage udgøres bandet af forsanger og guitarist Robb Flynn samt bassist Jared McEachern, men til efteråret vil et par gamle kendinge dog slutte sig til selskabet. Machine Head fejrer nemlig 25-årsdagen for Burn My Eyes ved at slå sig sammen med trommeslager Chris Kontos og guitarist Logan Mader, der begge var med på 1994-pladen. Og ud over besøget i Amager Bio kan fans til næste år også opleve Machine Heads jubilæumstour, hvor hele Burn My Eyes-pladen vil kunne opleves live på Train i Aarhus. 

Om genforeningen med Kontos og Mader udtaler Flynn:

– Både Logan og Chris er i formidabel spille-form. Stemningen mellem os alle fire har været utrolig positiv, og efter at have gennemgået numre som ”Death Church” og ”I’m Your God Now” for første gang i over et årti er jeg blevet mindet om, hvor fucking heavy vores gamle sange er.


Machine Head blev dannet af Flynn og bassist Adam Duce. Flynn er det eneste konstante medlem af bandet, som gennem tiden har udgivet ni studiealbum, startende med Burn My Eyes, som blandt andet indeholder koncertklassikeren ”Davidian”. I dag anses bandet som blandt de største navne på den internationale metal-scene.

Billetsalget begynder 20. september klokken 10 på Ticketmaster.

 


ANNONCE